creating animations, graphic design & websites

 

Over RONT

RONT kijkt altijd eerst naar het totaalplaatje. Van daaruit ontwikkelen we een huisstijl, brochure of website die perfect past bij waar je organisatie voor staat. En die natuurlijk ook de doelgroep aanspreekt.

In onze infographics brengen we je verhaal terug tot de essentie. We onderscheiden hoofd- van bijzaken en schrappen alle overbodige informatie. Vervolgens presenteren we je boodschap in een heldere combinatie van beeld en tekst die de doelgroep aanspreekt.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Awards

Project: Triskaidekafobie
2013 European Design Awards (Silver), Digital Self-promotion, Belgrade, RS
2013 Klik! (Shortlist), International commissioned film festival, Amsterdam, NL
2013 Zwols Animatie Film Festival (Shortlist), Zwolle, NL

Project: Morssinkhof Groep GWW
2012 European Design Awards (Silver), Motion graphics, Helsinki, FI
2012 Klik! (Shortlist), International commissioned film festival, Amsterdam, NL

 

Samenwerking

Als we een identiteit, animatie of infographic ontwikkelen, vinden we het vanzelfsprekend dat we onze opdrachtgever goed kennen. Zo creëren we een gedegen basis voor een succesvolle samenwerking. Samen met de klant doorlopen we het hele proces van briefing tot en met afgerond project. En ook na de afronding van een project komen we graag langs om te sparren over plannen of oplossingen of gewoon omdat het daar weer eens tijd voor is.

RONT werkt ook samen met een uitgebreid team van specialisten: van fotografen, strategen, motiondesigners en tekstschrijvers tot regisseurs en communicatiemensen.

Klanten beschrijven RONT als een bureau dat met verrassende creatieve oplossingen komt en als een betrouwbare servicegerichte partner.

 

Roald Vergeer
Art Director
roald@rontcd.nl